Βερίκοκο  (APRICOT)

 

  • Επιδαύρου: Μεγάλος καρπός, στρόγγυλος με πορτοκαλί χρώμα. Αντοχή στις μεταφορές. Ημερομηνία ωρίμανσης: 1/6 – 10/6.

 

  • Μπεμπέκο: Καρπός μεγάλος, στρόγγυλος, κίτρινος και πορτοκαλί με γλυκιά και νόστιμη σάρκα. Ημερομηνίες ωρίμανσης: 25/6 – 5/7.

 

  • Λουϊζετ  (LUISET): Καρπός μεγάλος, χυμώδης και αρωματικός. Ημερομηνίες ωρίμανσης: 25/5 – 5/6.

 

  • Διαμαντοπούλου: Καρπός μικρός και ποικιλία μέτριας παραγωγικότητας. Ημερομηνία ωρίμανσης: 20/6 – 30/6.

 

  • Πινκ Κοτ  (PINK COT): Καρπός πολύ μεγάλος, σκληρός και ανθεκτικός. Ημερομηνία ωρίμανσης: 15/6 – 25/6.

 

  • Όραντζ Ρεντ  (ORANGE RED): Καρπός πάρα πολύ νόστιμος, με κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα, αρωματικός και σκληρός. Ημερομηνία ωρίμανσης: 10/6 – 20/6.

 

  • Μπερζερόν  (BERGERON): Καρπός μεσαίου μεγέθους, σκληρός με κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα. Ημερομηνία ωρίμανσης: 1/7 – 10/7.

 

  • Αρόρα  (AURORA): Ποικιλία πρώιμη, πολύ παραγωγική με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Ημερομηνία ωρίμανσης: 15/5 – 25/5.

 

  • Νίμφα  (NIMFA): Καρπός μέτριου μεγέθους, με στρογγυλό σχήμα και με χρώμα κίτρινο και πορτοκαλί. Ημερομηνία ωρίμανσης: 25/5 – 5/6.